Србија

Хитно се огласио Вучић: ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, ДОБИО САМ ИЗВАНРЕДНЕ ВЕСТИ!

Укупан ниво страних директних инвестиција у Републици Србији од јануара до октобра месеца ове године премашио је три милијарде и сто четрдесет милиона евра

Председник Србије, Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу снимак у ком је саопштио сјајне вести за све грађане Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је овом приликом и честитао свим грађанима то што је Србија од јануара до октобра ове године премашила укупан ниво страних инвестиција. Наша држава је овим показала да је апсолутни шампион у привлачењу страних директних инвестиција.

– Грађани Србије, изванредне вести које сам управо добио. Закључно са октобром месецом ове године примили смо и добили и привукли више од 3 милијарде 141 милиона евра страних директних инвестиција – саопштио је председник.

– Укупан ниво страних директних инвестиција у Републици Србији од јануара до октобра месеца ове године премашио је три милијарде и сто четрдесет милиона евра. Србија је поново шампион у привлачењу страних директних инвестиција. Честитам свим грађанима – написано је у опису видеа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс