Русија Србија

Вучић се не плаши сусрета с Путином због гаса, већ из овог разлога

Фото: Јутјуб

Сви споразуми које је режим председника Александра Вучића потписао са албанским сепаратистима у Приштини биће поништени. Ово преноси руска национална агенција „Регнум“, цитирајући изјаву Млађана Ђорђевића из покрета Ослобођење.

Ђорђевић је за „Регнум“ прокоментарисао речи премијера сепаратистичког Косова Аљбина Куртија да „Косово не може да призна Србију док не ступи на снагу устав из 2006. године” по коме је Косово саставни део Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сви „послови“ које је Вучић склопио са Хашимом Тачијем, Рамушом Харадинајем и Аљбином Куртијем, који подразумевају одрицање Србије од суверенитета и који су у супротности са уставом и Резолуцијом СБ УН 1244, биће поништени, власти ће бити поништене – истакао је лидер Ослобођења.

Ђорђевић је нагласио да ће косовски Албанци, као и сви остали грађани Србије, имати сва права која им гарантује важећи устав.

Такође, Ђорђевић је на друштвеним мрежама прокоментарисао предстојећу посету Вучића Владимиру Путину и изјаву првог човека СНС да се плаши тог сусрета због договора о гасу.

– Издајниче, није гас тема и не бојиш се ти тог разговора. Тема је твоја издаја Космета, негирање Резолуције 1244 и твој тројни пакт са Ескобаром и Шмитом, против Републике Српске. Овај код кога идеш презире издајнике, лажове и љигавце. А ти то јеси – поручио је Ђорђевић.

Било какво Вучићево лобирање ка „решењу“ за КиМ мимо Резолуције 1244 и ка укидању Републике Српске, у Кремљу неће уродити плодом.

Ђорђевић је објаснио да га не чуди што Александар Вучића и Ана Брнабић плаћају милионе народних пара америчке лобисте Гренела и Палмера.

– За Палмера је познато да воли паре, а бата Гренел воли све што воле млади, па ако нема кеша може и у натури. А захваљујући Брнаби и Вучићу нашу власт и чине морално и сексуално девијантне особе, па Гренел за ког да се у’вати, не може да погреши – поручио је Ђорђевић.

Извор: srbin.info