Спорт

Драма се наставља! ЦЕО СВЕТ ЧЕКА НОВАКОВУ ОДЛУКУ! Питали су Бекера шта ће урадити…

Бивши тренер Новака Ђоковића Борис Бекер прочао је о првом тенисеру света коме нису дозволили да игра на Аустралијан опену, као и да ли ће наш ас примити вакцину против короне

Депортовали су Новака Ђоковића јер су сматрали да ће његово мишљење утицати на Аустралијанце. Борис Бекер сматра да је то озбиљно утицало на Аустралијан опен који је освојио девет пута у каријери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Неиграње Новака Ђоковића на Аустралијан опену је пореметило динамику догађаја, на исти начин на који би и неиграње Рафаела Надала променило Ролан Гарос. Играчи почињу да прилагођавају своје снове и очекивања и можда смо видели то и кроз неочекиван пораз Александера Зверева, једног од турнирских фаворита. Надал је тај који може да има највише користи од свега јер је у четвртфиналу – казао је Бекер и осврнуо се на Новака и проблеме са којима се он суочава.

– То је још један разлог зашто је пред Новаком велика одлука. Без тога да ревидира старе аргументе, одмераваће чињенице око тога да сада постаје много теже за невакцинисане људе да наставе са нормалним животом, а камоли да играју међународне турнире. Искрено, не знам шта ће изабрати.

Борис је додао да је Надал у протеклом делу турнира био импресиван и да ће имати највероватније препреку у Медведеву, на путу до титуле, мада не искључује изненађења.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс