Србија

Туга у Кикинди! Управо је саопштено: ПРЕМИНУЛА ИВАНА ВУКОВИЋ!

ТУЖНА вест данас пре подне пронела се Кикиндом, јер је јутрос у Општој болници у том граду, после краће и тешке болести преминула позната докторка, гинеколог Ивана Вуковић (60).

Ова угледна лекарка од летос се лечила се од опаке болести, али, нажалост, није успела да победи агресивни тумор панкреаса. Због одласка познате докторке тужне су не само њене колеге у Дому здравља и Општој болници већ и многе Кикинђанке којима је била дугогодишња лекарка, бринула о њиховом здрављу, водила трудноће и доприносила да на свет дођу здраве бебе. Памтиће је генерације људи у овом граду, не само као познату лекарку, већ и као врло шармантну жену.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Кикинду је дошла пре тридесетак година из Сарајева, са тадашњим супругом, такође гинекологом Вељковићем. Својим радом, непосредношчћу и шармом убрзо су обоје стекли велики број пацијената и постали врло познати и популарни лекари кикиндске болнице. Докторка Ивана, како су је звали Кикинђани, остаће упамћена као лекар и жена која је обележила једно време у раду гинекологије у Кикинди. Иза себе је оставила две ћерке. Време и место сахране биће накнадно познати.

 

 

 

Извор: Новости.рс