Спорт

ЂОКОВИЋ ШАЉЕ ПОМОЋ УКРАЈИНИ? Украјинац са ратишта открио шта му је поручио Новак!

Украјински тенисер који се тренутно налази у војсци у Кијеву где је спреман да брани државу од напада Русије, објавио је садржај порука које му је слао Новак Ђоковић.

Најбољи тенисер света се јавио Украјинцу када је чуо да се пријавио у војне резерве, а Стаховски је у једном интервјуу открио да су Рафаел Надал и Роџер Федерер одлучили да му се не обрате.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неколико дана касније, Сергеј, који је бранио Ђоковића током драме у Аустралији, открио је и шта му је поручио Србин.

– Стако, како си човече? Јеси ли на ратишту? Мислим о теби и надам се да ће све брзо да се смири. Молим те, реци ми који је најбољи начин да пошаљем помоћ… Финансијску или било какву другу помоћ – поручио је Ђоковић Стаховском.

Украјинац је почетком године донео одлуку да заврши каријеру, а дешавања у његовој држави натерала су га да обуче униформу упркос чињеници да је због тога наишао на неразумевање супруге.

Недавно је поручио да његова деца ни не знају где се налазу, а у једној од објава на Инстаграму поручио је да ће Владимиру Путину да плеше на гробу.

Познато је да Сергеј има велико поштовање према Новаку Ђоковићу, а сада је у потпуности јасно да је њихов однос обостран.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс