Србија

ПРОГНОЗА! Данас облачно, у брдско-планинским пределима снег! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за среду, 2. март

Време у Србији

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ће ујутро бити слаб мраз, понегде и краткотрајна магла, а током дана умерено до потпуно облачно, у брдско-планинским пределима јужне и источне Србије са слабим снегом.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, само се пре подне на северу и западу очекују дужи сунчани интервали. Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, северозападни.

Јутарња температура износиће од -5 до -1 степен, а највиша дневна од 3 до 7 степени.

Време у Београду

У Београду ујутру слаб мраз. Пре подне мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, а после подне облачно и суво. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од -4 до -2 степена, а највиша дневна око 5 степени.

Прогноза за наредних седам дана

У наредних седам дана у Србији се током јутра у већини места очекује слаб мраз, у четвртак мало и умерено облачно са сунчаним интервалима, осим на истоку земље где ће бити претежно облачно, понегде са слабим падавинама: у нижим пределима киша, у брдско-планинским снег.

Крајем дана ново пролазно наоблачење које ће захватити северне, а у петак ујутру и пре подне и остале пределе понегде условљавајући слабу кишу, у висим пределима слаб снег.

У суботу у већем делу претежно сунчано, после подне на југу и југозападу Србије, а затим од недеље и у осталим крајевима претежно облачно местимично са кишом, а у брдско – планинским пределима са снегом.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com