Србија

ДЕЦА У СТРАХУ ОД СИЛОВАТЕЉА КОЈИ СЛОБОДНО ШЕТА УЛИЦАМА! Мештани села код Горњег Милановца би да му суде сами

ЖИТЕЉИ села, удаљеног педесетак километара од Горњег Милановца у шоку су након сазнања да је њихов комшија, угледни и богати привредник (71), ухапшен због сумње да је обљубио девојчицу (14) из истог села.

Према незваничним информацијама све се дешавало дуже време, а девојчица се тек пре неколико дана родитељима поверила да је наводно злостављана. Они су о томе одмах обавестили полицију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Највероватније је да се све дешавало док је дете ишло у школу, јер би је осумњичени, наводно, често возио до школе, а понекад и назад до куће после часова. Иначе, реч је о девојчици која је лакше ометена у развоју.

У селу су, како су нам испричали мештани, сви у страху, јер се плаше да ова девојчица није једина жртва.

– Језа нас хвата када само помислимо ко је живео у нашем суседству. Никад човек не би рекао за њега да је манијак. Моја жена и ја разговарамо са ћеркицом, будући да смо у истом селу и злочинац има контакт са нашом породицом, а то раде и остале комшије које имају ћерке. Испитујемо децу да ли их је сретао, возио, шта им је говорио, да ли их је додиривао… Пролазимо кроз веома мучне дане, и ми и наша деца – казао нам је један од житеља места одакле је осумњичени.

ПРАВДА, ИЛИ ДА СУДЕ САМИ

Уколико се, како додају житељи, испостави да су сви наводи из предистраге тачни, и ако злостављач не добије адекватну казну, они ће му судити.

По налогу тужиоца осумњиченом је одређен притвор. Према до сада прикупљеним подацима, како сазнајемо од извора блиском истрази, полиција има чврсте доказе да је он починио кривично дело које му се ставља на терет.

Извор: Новости