Свет

ЛИДЕР ЧЛАНИЦЕ ЕУ ПРИЗНАО ГРЕШКУ! Путин имао НЕОЧЕКИВАНУ реакцију

Бранко Влаховић, дописник „Вечерњих новости“ из Москве открио је, у емисији „Ћирилица“ на каналу ТВ Хаппy, једну анегдоту која се тиче разговора бившег бугарског премијера Бојка Борисова и руског председника Владимира Путина, након што се Бугарска повукла из пројекта Јужни ток.

– Ја ћу вам сада испричати, две недеље пре него што је почео Јужни ток да се организује, Бугари су одустали под притиском. Међутим, њихов премијер касније, када су видели какве имају губитке дође код Путина у Кремљ и каже ову реченицу: “Знате ми смо заиста направили велику грешку, али велики брат је велики ради тога што малој браћи зна да опрости кад направе глупост.“ То је премијер Бугарске рекао у Кремљу, Путин се на то насмејао, шта да му каже – казао је је Влаховић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у наставку додао да сматра да, уколико пристанемо на уцене Запада, добићемо само нове уцене.

– Било би јако добро да ови који сада нападају све што је везано за наше добре односе са Русима управо на овој фреквенци о којој смо ми данас говорили, ја бих волео да видим те њихове аргументе шта бисмо ми добили, ево да сутра уведемо санкције Русији. Добили бисмо од Запада само нову уцену, а онда када бисмо и ту нову уцену остварили, опет би измислили неку нову и то је стално у круг. Оно што би барабе рекле: Ставили би нас на рингишпил, па док се не заустави има да нас окрећу и овамо и онамо – рекао је Влаховић.

 

Извор: Srbija Danas