Србија

НАВИЈАЧИ ОШТРИ! Погледајте само поруку коју су орлови добили пред борбу са Швајцарцима!

Фото: Pixabay.com

Србија губила од Камеруна, па окренула на 3:1 и онда на необјашњив начин испустила победу (3:3), па сада у последњем колу „орлови“ морају да савладају Швајцарску да би прошли даље

Голове за наш тим постигли су Страхиња Павловић у првом минуту судијске надокнаде првог полувремена, Милинковић-Савић два минута касније и Александар Митровић у 53. минуту, што је био његов седми гол у последњих шест утакмица за национални тим.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За афричку селекцију поготке су постигли Жан-Шарл Кастелето у 29, Венсан Абубакар у 63. минуту и Ерик Максим Чупо-Мотинг у 66. минуту.

Навијачи су после ремија били ван себе, нису могли да верују шта су урадили и како су прокоцкали два гола предности пулени селектора Драгана Стојковића. Као што су многи предвиђали након жреба, одлука ће пасти у поселдњем колум, у петак, када Србија од 20 часова игра са Швајцарском.

Имали су навијачи шта да кажу Орловим, шта да замере, али и даље верују у њих, верују да могу да одиграју најбоље када је најпотребније, као што су усред Лисабона против Португала, или против Норвешке…

Србији у преосталих 90 минута групне фазе не одговара апсолутно ништа осим победе, па ће и селектору и играчима бити сасвим једноставно да изаберу тактику, формацију, састав, али и с каквим ставом треба да изађу на терен.

 

Извор: Информер