Србија

БИЗАРАН МОТИВ! Пребио монаха на сред аутопута па побегао са лица места

Јермонах је прегледан у КБЦ Земун и како су нам из те установе рекли, њему је констатована раздеротина потиљка, нагњечење грудне кости и прелом обе потколенице

Треће основно јавно тужилаштво у Београду, након саслушања, предложило одређивање притвора до 30 дана за мушкарца (29), који се терети за наношење тешких телесних повреда, а што је решењем суда и одређено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осумњичени је према налогу Тужилаштва ухапшен за Светог Николу јер је на ауто-путу Милош Велики у правцу Добановаца претукао јеромонаха (48).

– Мушкарац је возио аутомобил марке „волво“, док је јермонах, односно – монах, био колима „дачија логан“. Човек је, највероватније због конфликта у саобраћају, пресекао пут несрећном монаху након чега је овај стао у зауставну траку. Овај из „волвоа“ је изашао напоље и шутнуо монахов ауто, након чега је и он изашао из кола. Када му је рекао да је јермонах у једном нашем манастиру и упитао га: „зашто то ради?“, овај га је изударао рукама у главу и ногама по телу и потом се дао у бег ка Добановцима. Све то је видео возач једног камиона који је позвао надлежне службе – рекао је саговорник из истраге овог случаја.

Мушкарац је брзо идентификован и приведен у надлежно тужилаштво са супругом која је била у колима са њим за време инцидента.

Јермонах је прегледан у КБЦ Земун и како су нам из те установе рекли, њему је констатована раздеротина потиљка, нагњечење грудне кости и прелом обе потколенице. Истрагу води Треће основно тужилаштво, а у наставку би требало да буду саслушани оштећени и сведоци немилог догађаја.

 

Извор: Srbija Danas