Спорт

НАЈВЕЋА ТРАНСФЕР БОМБА У ИСТОРИЈИ РЕГИОНА: Црвена Звезда завршила страшно појачање (ФОТО)

Бомба у поноћ! “Marca” пише да је ствар готова и да је Факундо Кампацо нови играч Црвене звезде.

Црвена звезда је данас прекинула низ од десет победа у свим такмичењима. Милано је био бољи од црвено-белих у Београду, али чини се да ће навијачи клуба са Малог Калемгдана трљати руке ове вечери.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од најобавештенијих шпанских медија пише да је Факундо Кампацо завршио све са Црвеном звездом и да ће постати нови играч актуелног шампиона АБА лиге. Одмах након тога, Лука Вилдоза је на свој “Инстаграм” профил окачио слику поменутог играча у дресу Црвене звезде.

Данас је објављено како Реал Мадрид није изједначио понуду Црвене звезде за Кампаца. Писало се да је Олимпијакос такође заинтересован, међутим све су прилике да омалени Аргентинац каријеру наставља у Београду.

Marca” у тексту истиче да ће Црвена звезда платити Кампацу 1.8 милиона евра до краја ове сезоне, плус 2.5 милиона евра за наредну. Реал Мадрид је имао жељу да врати Аргентинца у свој клуб, међутим препрека је био дуг од 2.6 милиона евра који Кампацо има према прваку Шпаније. Тада је он лично платио излазну клаузулу како би отишао у НБА, али сви рачуни нису измирени.

Уколико све ово сутра добије званичну потврду, долазак Кампаца ће бити извесно највећа “трансфер бомба” у историји регионалне кошарке.

Извор: basketballsphere