Свет Србија

СРЕЋАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Нестала Српкиња у иностранству пронађена као на филму

ПАРИЗ – Слободанка Коцић, која је нестала синоћ у Паризу у осамнаестом арондисману, пронађена је жива и здрава.

После објаве, јавила се чланица групе Сви Срби у Паризу – Тања, која је дала пресудну информацију и оставила коментар у коме се даје прецизна информација где се нестала Слободанка налази.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Слободанки Коцић, родом из Ниша, губи се сваки траг јуче у касним поподневним часовима. Њена породица и пријатељи су је тражили целе ноћи у кварту где је нестала, пошто је претходно само сишла да купи хлеб.

Нестанак је пријављен полицији али полиција ништа није могла да уради. Потрага је трајала и током овог јутра све до пресудног коментара, где Тања даје прецизну локацију где се Слободанка налази а то је болница Делафонтен у месту Сен-Дени.

Слободанка се налазила тамо у хитној помоћи, а по првим информацијама, Тања ради тамо и после објаве, она је препознала Слободанку с фотографије.

Како је породица саопштила, Слободанка се изгубила и неко време је лутала сама улицама Париза. Видевши то једна патрола полиције је одвезла у станицу али нису могли да је идентификују јер Слободанка не говори француски језик.

Пошто је Слободанка доста плакала, одлучено је да се пребаци у болницу Делафонтен. А онда је Тања препознаје са слике и прича добија срећан крај.

Извор: Курир.рс/Сви Срби у Паризу