Русија

ЈЕЗИВА ИЗЈАВА МЕДВЕДЕВА НА ГОДИШЊИЦУ РАТА! Ево докле ће Русија да иде, неће се зауставити само на Украјини?

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Димитриј Медведев, бивши руски председник и блиски савезник Владимира Путина, данас је поручио да је једини начин да Москва „осигура трајни мир“ померање сопствених граница што је даље могуће.

Медведев је то написао на свом Телеграм каналу поводом годишњице почетка руске инвазије Украјине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Прошла је година дана од почетка специјалне операције. Година дана откако наши војници враћају ред, мир и правду у нашој земљи те штите наш народ и уништавају корене неонацизма. Постићи ћемо побједу. Сви ми желимо да се то догоди што је пре могуће. Тај дан ће доћи. Вратићемо наше територије и заштитити наше људе, који су патили током година геноцида и гранатирања“, објавио је Медведев и додао да Русија мора „да потисне границе претње што је даље могуће, чак и ако се ради о границама Пољске“.

„Због тога је толико важно да се постигну сви циљеви специјалне војне операције. Померите границе претњи нашој земљи што је даље могуће, чак и ако су то границе Пољске. Уништити неонацизам до темеља. Да касније не би губили време на хватање остатака бандеровских банди у малоруским шумама. Тако да ће свет наћи дуго очекивани мир“, написао је Медведев.

Peugeot 207 1,4 B OČUVAN

 

Извор: Курир