Регион

НЛО ПРИМЕЋЕН ИЗНАД СЛОВЕНИЈЕ?! Пилот успаничено позвао контролу лета: „Јарко светло, управо сада, сија према нама!“

У словеначким медијима процурео наобичан разговор пилота авиона који је у суботу летео из Велике Британије за грчко острво Родос са контролом лета

У редакцију словеначког портала 24ур.цом стигао је, како тврде, помало необичан снимак разговора пилота ТУИ Ервејса и контролора лета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, када је пилот био изнад Словеније, пред собом је угледао некаква светла, јавља тај портал, па је контактирао контролу лета како би питао да ли се ради можда о војном авиону.

Ради се, пишу, о летелици ТУИ Ервејса која је у суботу у 15.45 полетела из луке Ист Мидландс у Великој Британији, а на грчко острво Родос слетео је у 21.12.

Током лета изнад Словеније пилот је контактирао контролора, а разговор је текао овако:

Контролор: Реците шта желите.

Пилот: Имам помало чудно питање, али има ли војних авиона који лете у смеру казаљке на сату један до два, на удаљености од око 40 или 50 миља.

Контролор: 40 миља, показивач на један?

Пилот: Да. Можда (сигнал се на кратко прекида).

Контролор: Заправо, нема извештаја о војном саобраћају.

Пилот: У реду. Јарко светло, управо сада, сија према нама. Непосредно пре него што сам вас контактирао, светлело је према нама, затим је нестало и почело да трепери. Затим је поскочило на небу и поновно почело непрестано да светли.

Необичан разговор између пилота и контролора уследио је само месец дана након што је америчка влада објавила свој злогласни извештај о „неидентификованим небеским појавама”.

У извештају, влада или обавештајне агенције нису понудиле стварни одговор на то шта се заиста крије иза више од 140 необичних небеских појава које су забележене у последње две деценије. Нема никаквих доказа да иза њих стоји тајна напредна технологија земаља попут Кине и Русије, или можда чак и ванземаљских бића, али, с друге стране, све то се не може искључити, написали су аутори извештаја.

Чак и након објављивања извештаја од девет страница који је написао Пентагон, толико питања остаје без одговора.

Извор: Република