Регион

ТРАГЕДИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ: Србин настрадао на плажи од удара таласа! Супрузи му се боре за живот

Привредник из Тутина удавио се у среду на Великој плажи у Улцињу услед снажних таласа док се његовој супрузи боре за живот.

Таласи на Великој плажи у Улцињу били су изузетно снажни, а морска струјања непредвидива што је према незваничним информацијама медија и довело до трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Други посетиоци плаже су одмах притекли у помоћ брачном пару, хитна помоћ је брзо стигла на место несреће, међутим, привредник није успео да преживи последице великих таласа. Његова супруга је превезена у локалну болницу у критичном стању где се сада боре за њен живот.

Надлежни иначе данима упозоравају на временске непогоде и велике таласе који се јављају изненада и наглашавају потребу за појачаним опрезом приликом купања и боравка на обали.

Настрадали мушкарац је иначе познат по успешном пословању у Тутину где је био власник радње у центру града која се бави продајом пластике. Његова трагична смрт шокирала је све који су га познавали, како у Тутину, тако и шире, а локална заједница изгубила је поштованог предузетника и пожртвованог појединца.

Извор: Информер