Регион

„БЈЕЖ, ВОЗИ, ВОЗИ!“ Усред ноћи видели ноге у трави, а онда се ТО ПОДИГЛО и залетело према ауту (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Тројица младића из БиХ покушала су да уплаше Балкан снимајући хорор сцену на сабланом мрачном путу, али изгледа да нису посве успели у својој намери.

Снимак настао на тлу Босне и Херцеговине, односно, Источне Илиџе је првобитно подељен на Тик-Току, већином је на крају насмејао све кориснике ове мреже услед „добре глуме“ актера. Наиме, двојица младића у колима и један који је имао чаршав преко тела, главни су актери „сабласног и страшног“ клипа објављеног пре четири дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Утвара из Илиџе“

„Ноћас око 01:30 часова у улици Бранка Радичевића у Источној Илиџи, сцена као из хорор филмова. Прича се да се ова особа појављује на различитим местима али увек у исто време“, наводи се у опису снимка.

Док је младић са чаршавом седео у трави поред пута, двојац у колима му се полако приближавао, да би у једном тренутку и стао. Тада је на ред дошао и „драматични“ део снимка у којем младић из кола излази са места сувозача, док се „утвара“ диже и креће ка њему.

– Ало… Де ти вози сине – чује се глас једног од момака из кола, док младић са чаршавом полако устаје и креће ка њима.

У тренутку када је ситуација, судећи према снимку, постала драматична, односно, у ком је „утвара“ кренула ка колима, два мушкарца из кола су „дала гас“.

– Иде према нама. Стани. Де, воз, вози. Вози… Стан да видимо. Ово није нормално! Бјеж, вози, вози – чуо се глас момака из кола док су „преплашено“ бежали од „утваре“.

Људи се на крају расплакали, али од смеха

Иако су се потрудили да направе снимак, момцима је за руком пошло је више да насмеју пратиоце на ТикТоку, и то због, како се могло видети по коментарима, „уверљивости“ снимка.“Није фејк“, „Ма није ни намештено“, „Вози, вози“, „Што рикверц“, били су неки од коментара са највише реакција.

Ипак, један се ипак највише издвојио, а написала га је Милица, која већ деценијама живи у Сарајеву.

„31 годину живим у Сарајеву, сваки ћошак села и града знам, само могу рећи лоша глума“, написала је она.

Иако овакви коментари доминирају, са друге стране, било је ипак и оних који су написали да им никако не би било свеједно да затекну овакву сцену у колима.

@sarajevsko___polje♬ original sound – SARAJEVSKO POLJE 🏞️🌄

Извор: Блиц