Спорт

ПОБЕДНИЧКО СЛАВЉЕ ОЦА И СИНА: Новак и Стефан у трансу, сцена која топи срца (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Новак Ђоковић дошао је од своје 24. гренд слем титуле пошто је у финалу УС опена савладао Данила Медведева. Овај трофеј вратио га је на врх АТП листе и додатно удаљио од Рафаела Надала на вечној листи најбољих свих времена по броју освојених гренд слемова.

Прво коме је пришао после ове историјске победе била је његова ћерка Тара, а потом и син Стефан који су све време били уз тату.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Љубав породице је заправо најјаче оружје сваког човека и нешто што покреће. Не зато што су витрине пуне трофеја, не због тога што је зарадио милионе, већ због тога што га сачека нежан, мио и неискварен осмех и загрљај после сваког меча, Новак Ђоковић може да каже да је најбогатији човек на свету.

Након интервјуа, фотографисања и свега што један шампион мора да прође после победе, са сином Стефаном је прославио ову победу на невероватан начин. Почели су да скачу и певају по киши, а један симпатичан детаљ је свима промакао.

Изгледа да је Стефан у једном моменту почео да пева навијачке песме, те је неко узвикнуо:

– Стефане, немој да певаш Партизанове песме!

Погледајте како је то изгледало:

Подсетимо, данас, 11. септембра 2023. године, Новак Ђоковић је започео 390. недељу на врху АТП листе! Нико никада пре њега то није урадио у сингл конкуренцији!

Знало се то доста раније, али остаће записано, да је Новак Ђоковић, овог 11. септембра 2023. године поново постао светски број један. Освајањем УС Опена и победом у великом финалу над Данилом Медведевим, Ноле је започео 390. седмицу на врху света.

Како је Карлос Алкарас изгубио бодове јер није успео да одбрани титулу освојену пре годину дана у Њујорку, на ранг листи, Ђоковић је сада убедљиво први са 11.795 бодова. Његов први пратилац Карлос Алкарас има 8.535.

У зависности од осталих Алкарасових резултата, зависиће и Новаков останак на првом месту.

Извор: Блиц