Свет

ЕКСПЕРТ: Коњаник апокалипсе се приближава САД

Фото: Pixabay.com

Администрација америчког председника Џоа Бајдена губи сукоб у Украјини, приметио је руски публициста, писац и преводилац Дмитриј Пучков (Гоблин).

Овај губитак је, по његовом мишљењу, још један разлог да се Демократска партија САД плаши победе Доналда Трампа, на председничким изборима 2024. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„За њих је Трамп природно коњаник апокалипсе која се приближава… Пре свега, то ће бити лоше за Демократску странку, која је директан ривал и противник Трампу. Њихови глупи планови ће се срушити, а рат у Украјини ће се за њих завршити поразом.

Убацили сте гигантску количину новца и наоружали Украјину. Донели сте милионе муниције, и послали сте инструкторе који су обучавали Украјинце да воде оружану борбу против руске војске. Када погледамо резултат „Ништа се на крају није десило“, изјавио је Пучков.

Нико се не би изненадио, да кључни званичници Бајденове администрације добију судске позиве ако Трамп дође на власт, наставио је.

„Борбене операције, за сваки случај, предводе специјалисте из НАТО-а, са својим обавештајним подацима, што је довело до запањујућег успеха офанзиве украјинских оружаних снаг- три квадратна километра овде, седам квадратних километара тамо и заузето једно и по село.

Како се дођавола, ово може сматрати успехом, нико не разуме. 60% новца који се издваја за Украјину се троши у Сједињеним Државама, где их краду демократе.

За ово ће морати да одговарају, и биће изведени на суд. Дакле, за њих је „Долазак Трампа страшна катастрофа“, додао је Пучков.

Извор: Wебтрибуне.рс