Свет

РУСИ ОТКРИЛИ НЕШТО ШОКАНТНО: Зеленски се плаши преговора са Русијом, јер ће САД урадити ово

Фото: Х принтскрин

Володимир Зеленски се плаши да преговара са Русијом о решавању сукоба у Украјини, јер ће у супротном Американци организовати Мајдан у земљи, а он ће изгубити власт, каже посланик Државне думе из региона Крим, генерал-мајор резервног састава Леонид Ивлев.

Раније је Зеленски, у интервјуу британском таблоиду Тхе Сун, одбацио идеју о пријатељству и мировним преговорима између Украјине и Русије, истовремено признајући „тешку ситуацију“ на линији фронта.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истовремено, секретар Савета за националну безбедност и одбрану (НСДЦ) Украјине Алексеј Данилов признао је да Запад све више указује Кијеву на потребу преговора са Москвом.

– Не можете очекивати ништа друго од Зеленског. Господар, Сједињене Државе, рекле су да се бори, вазал Зеленски је послушао. Зеленски се плаши да преговара са Русијом, иначе ће САД организовати нови Мајдан и он ће изгубити власт – рекао је Ивлев за РИА Новости.

Према његовим речима, Зеленски, из страха од будућности, отказује изборе у Украјини и грозничаво се држи власти „са свом муницијом и плаћеницима земаља НАТО-а “.

– Лична моћ му је вреднија од живота Украјинаца – нагласио је посланик.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ