Свет

НАЈШОКАНТНИЈЕ ПРОРОЧАНСТВО СВИХ ВРЕМЕНА О РУСИЈИ: Ево шта је Кисинџер предвидео, све се остварило

Фото: Јутјуб

Кисинџерово невероватно пророчанство о руској победи – Све се обистинило до последњег слова

Сазнало се о смрти једног од најистакнутијих политичара и дипломата Запада – бившег америчког државног секретара Хенрија Кисинџера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Између осталог, у својој 97. години, здравог разума и доброг памћења, направио је невероватно пророчанство о победи Русије, која се и остварује.

Постоји мишљење да су државе у ранијим временима, урушавајући привреду СССР-а, развиле сопствену економију. Када је СССР престао да постоји, Сједињене Државе су славиле победу.

Али како се испоставило, америчка економија није функционисала баш најбоље без СССР-а. Нема претње – нема подстицаја за развој. У САД се надувао финансијски и шпекулативни балон, индустрија је изашла ван граница Сједињених Држава, појавило се много „празног“ новца и незапослених.

Ево шта је Кисинџер рекао о овоме:

Неки људи на Западу су тек пре неколико година схватили да су Запад и Сједињене Државе изгубили Хладни рат. Срушивши СССР, помогли су Русији да одбаци непотребан баласт од република које је Русија издржавала субвенцијама.

Само што Русија, за разлику од Запада, има идеју која уједињује и помаже у превазилажењу криза и потешкоћа. У Русији настоје да заштите земљу од колапса (као 90-их). Сједињене Државе немају тако уједињену идеју.

Дакле, у великој конфронтацији између Сједињених Држава и Русије, Русија је та која побеђује, закључује Царград.

Извор: Wебтрибуне.рс