Свет

НОВИ НОСТРАДАМУС ПРЕДВИЂА СМРТ ПУТИНУ: Погодио датум смрти краљице Елизабете, а сад је поново заледио планету! „То ће се десити…

Крег Хамилтон Паркер, познатији као „Нови Нострадамус“, изнео је нова шокантна предвиђања за 2024. годину.

Британац Крег Хамилтон Паркер (69), познатији као „Нови Нострадамус“, предвидео је тачан датум смрти краљице Елизабете ИИ, а сада је изнео нова шокантна предвиђања за 2024. годину, пише „Дејли Мејл“. Он сматра да ће се удружити Руска Федерација и Народна Република Кина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Објавио је видео који траје два сата и у њему предвиђа велике поплаве које ће, према његовом мишљењу, погодити Лондон, а потом и остатак Европе. Такође, нова пандемија ће почети у Аустралији.

Паркер сматра да ће сви лоши догађаји да се догоде у периоду од 2024. године до 2026. године након које ће се кренути да се дешавају „лепше ствари“ у свету.

„Мислим да ће после 2026. године да се десе позитивне ствари у свету, али до тада ће бити климаво. Све ће бити повезано са вештачком интелигенцијом, доћи ће и до великог открића наредне године“, рекао је он.

Набројао је ствари које ће се значајно побољшати: медицина, конкретно ће доћи до великог открића за Алцхајмерову болест. Што се тиче глобалних сила, сматра да ће се удружити Русија и Кина.

„Још 2015. године сам говорио да ће Русија и Кина формирати савез и то почиње полако да се дешава. То је једно од мојих првих предвиђања и мислим да је то јако важно у овом моменту“, рекао је Паркер.

Паркер чак предвиђа смрт руског председника, Владимира Путина. Сматра да му није остало много времена.

„Мислим да је његова смрт извесна, то би могла да буде прекретница, то би могло све да оконча. Рат Русије и Украјине ће се наставити и након смрти Путина, али шансе за мир ће порасти након његове смрти“, сматра Паркер и додаје да ће Путина наследити жена која ће бити „једнако лоша“ као и он.

Што се тиче сајбер напада, Паркер наводи да ће их бити много више од 2024. године. Паркер мисли да ће пасти системи највећих банака.

Осврнуо се и на Сједињене Америчке Државе. Њима предвиђа разорни земљотрес због којег ће бити погожена Западна обала као и Мексико.

Извор: Мондо