Свет

ХОРОР У МРТВАЧНИЦИ: Прогласили су га мртвим, а онда је изненада устао (ФОТО)

Мушкарац у Јужној Африци постао је права сензација када се игром случаја пробудио након што су га власти одвеле у мртвачницу. Срећом, ово није чест случај, али се догодило 1993. године када се један Јужноафриканац у својим двадесетим изненада пробудио и нашао се у мрачној, хладној фиоци.

Сифо Вилијам Мдлече, из града Себокенг, јужно од Јоханесбурга, возио се у аутомобилу са својом вереницом када су доживели тешку саобраћајну несрећу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његова вереница је задобила повреде у судару, али је на крају успела да преживи.

Сифо је, међутим, проглашен мртвим услед несреће, па је после тога одведен у мртвачницу.

Ово је прилично стандардна процедура и можда не би привукла глобалну пажњу да није било чињенице да су 48 сати након несреће радници у мртвачници чули вриске из једне од металних фиока.

Било каква бука која долази са места пуног мртвих људи могла би бити довољна да се неки људи окрену и побегну на другу страну, али на срећу радници су схватили да је некоме потребна помоћ и отворили кутију у којој је он био смештен.

Након што је спасен, Сифо је рекао новинарима да се полако освестио након несреће и да је на крају постао довољно опрезан да схвати да је потпуно заробљен.

Наравно, почео је да вришти и да зове у помоћ, и то је на крају спасило његов живот пошто су га радници мртвачнице ослободили.

Сифо је добио још један ударац након што је изашао из мртвачнице, када је покушао да се поново споји са својом вереницом.

Нажалост, његова партнерка је била толико убеђена у његову смрт да је била више ужаснута него срећна када јој се вратио.

Он је открио да је његова вереница заправо веровала да је он зомби и одбацила његове напоре да се поново уједини са њом.

Извор: Курир