Свет

ТУЖНА ВЕСТ: Преминула позната глумица, имала је само 42 године

Глумила је у серији која ју је винула у сам врх филмске индустрије.

Аманда Дејвис, глумица позната по улози тинејџерске верзије лика своје мајке Ерике Слезак, Викторије ‘Вики’ Лорд, у сапуници „Оне Лифе то Ливе“, преминула је у 42. години живота.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова вест је потресла многе обожаваоце широм света, а посебно оне који су пратили њен рад у популарној АБЦ сапуници.

Глумица Аманда Дејвис је ћерка славне глумице (77) Ерике Слезак, која је током своје каријере освојила Еми. Млада Аманда је наследила таленат своје мајке и остварила запажену улогу у сапуници „Оне Лифе то Ливе“, освајајући симпатије публике својим изванредним глумачким умећем, по ком ће остати упамћена.

Према речима њене мајке, Аманда је преминула „веома изненада“ у понедељак, а узрок смрти још увек није откривен. Ова мистериозна околност додатно је уздрмала јавност и оставила многа питања без одговора.

Аманда Дејвис ће остати упамћена по својој улози у „Оне Лифе то Ливе“ и по свом изузетном таленту који је обележио њену прекратку каријеру. Њени фанови и колеге ће је памтити као младу глумицу са великим потенцијалом и неизмерним доприносом свету забаве.

Смрт Аманда Дејвис је изазвала тугу и шок широм света, остављајући празнину у свету глуме. Њени талент, наслеђен од мајке Ерике Слезак, остаје као њено наслеђе, а њена улога у „Оне Лифе то Ливе“ ће остати као део телевизијске историје.

Извор: Srbija Danas/О.Т.