Свет

ГОРИ АМЕРИЧКА БАЗА: Нападнути су (ВИДЕО)

Сиријски државни ТВ канал Ал Акбар јавио је да је неколико људи убијено у последицама америчких удара на положаје у сиријској пустињи и на граници Сирије и Ирака

Пожар је избио у америчкој бази на гасном пољу Конико у источној Сирији након ракетног напада, рекао је локални извор за РИА Новости.

Раније је ТВ канал Ал Мајадин известио да се америчка база на гасном пољу Конико у провинцији Деир ез-Зор у источној Сирији нашла под ракетном ватром.

– Америчка база на гасном пољу Конико у Деир ез Зору погођена је са четири ракете и избио је пожар – рекао је извор.

Раније је извор за РИА Новости рекао да су беспилотне летелице напале положаје савезничких снага сиријске војске у провинцији Деир ез-Зор у источној Сирији. Сиријски државни ТВ канал Ал Акбар јавио је да је неколико људи убијено у последицама америчких удара на положаје у сиријској пустињи и на граници Сирије и Ирака .

Централна команда САД (ЦЕНТЦОМ) саопштила је да су САД погодиле више од 85 циљева који припадају Корпусу гарде исламске револуције (ИРГЦ) и припадајућим снагама у Ираку и Сирији у петак у оквиру узвратних удара на њихову војну базу у Јордану .

Извор: 24седам