Свет

ГОРИ АМЕРИЧКА БАЗА: Нападнути су (ВИДЕО)

Сиријски државни ТВ канал Ал Акбар јавио је да је неколико људи убијено у последицама америчких удара на положаје у сиријској пустињи и на граници Сирије и Ирака

Пожар је избио у америчкој бази на гасном пољу Конико у источној Сирији након ракетног напада, рекао је локални извор за РИА Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Раније је ТВ канал Ал Мајадин известио да се америчка база на гасном пољу Конико у провинцији Деир ез-Зор у источној Сирији нашла под ракетном ватром.

– Америчка база на гасном пољу Конико у Деир ез Зору погођена је са четири ракете и избио је пожар – рекао је извор.

Раније је извор за РИА Новости рекао да су беспилотне летелице напале положаје савезничких снага сиријске војске у провинцији Деир ез-Зор у источној Сирији. Сиријски државни ТВ канал Ал Акбар јавио је да је неколико људи убијено у последицама америчких удара на положаје у сиријској пустињи и на граници Сирије и Ирака .

Централна команда САД (ЦЕНТЦОМ) саопштила је да су САД погодиле више од 85 циљева који припадају Корпусу гарде исламске револуције (ИРГЦ) и припадајућим снагама у Ираку и Сирији у петак у оквиру узвратних удара на њихову војну базу у Јордану .

Извор: 24седам