Регион

УЖАС У КУЋИ ПОЛИТИЧАРА: Супруга бившег председника пронађена мртва

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Туга у кући политичара.

Стојанка Шаровић, супруга некадашњег председника Републике Српске и Српске демократске странке Мирка Шаровића, починила је самоубиство, потврђено је за АТВ.

Тело је пронађено данас око 12 сати у породичној кући у Лукавици.

Стојанка Шаровић својевремено је радила у Скупштини града Источно Сарајево и Централној банци. Тренутно се налазила на позицији руководиоца Сектора за финансије у Заједничкој служби Секретаријата Парламентарне скупштине БиХ.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“.

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра „Срце“ од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на [email protected], као и преко чета на сајту www.centarsrce.org.

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

Извор: Srbija Danas/ATV