Русија

ХОРОР ДЕТАЉИ: Сведок терористичког напада у Москви до детаља описао сав ужас (ВИДЕО)

Фото: Телеграм принтскрин

Један од сведока који се нашао синоћ током терористичког напада у Москви, у „Крокоус сити холу“, испричао је језиве детаље о бекству из концертне дворане.

Како каже, дошао је на концерт и имао је карте за балкон, а када је дошло до пуцњаве, размишљали су шта да раде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Неко време смо процењивали ситуацију, да ли да останемо на истом месту или да бежимо одатле. Одлучили смо да пузећи изађемо из сале, да покушамо да се спустимо на доње спратове, са трећег спрата покретним степеницама, без обзира што се на првом и другом спрату чују експлозије.

Сведок напада објашњава да су успели да побегну из сале и то у помоћну просторију.

– Обезбеђење нас је пустило у просторију где се налазе хидранти. Тамо је било око 50 људи у диму и ту су се налазили око 25-30 минута. Квасили су одећу, стављали је на лице и сели на под што ниже и трудили се да сломе врата која су била забарикадирана са друге стране. Службе Хитне помоћи поломиле су врата, човек из обезбеђења је, како сам схватио, позвао и целу другу групу људи и заједно смо сви изашли напоље – испричао је он.

Подсетимо, према досадашњим подацима, у терористичком нападу на концертну дворану „Крокус сити хол“ код Москве, погинуло је 143 људи, саопштио је руски Истражни комитет.

Одговорност за напад преузела је Исламска држава, пренео је раније Ројтерс.

Извор: Информер