Србија

МАЈКА СПОМЕНУЛА ЈЕДНУ ЛОКАЦИЈУ: Полиција претражује терен

Шест локација које полиција чешља, једну је споменула мајка.

Неколико локација полиција је посебно претраживала чим се чуло за нестанак девојчице Данке Илић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сва места која су у близини куће су одмах истражена – двориште је потпуно рашчишћено, однето је смеће, рупе су испитиване – колико су дубоке, има ли воде у њима. Терен иако неприступачан и иако је киша падала првог дана – сав је прегледан. Прву локацију је рекла мајка – а то је место где је дете нестало, где је последњи пут видела своју ћерку.

Прва локација – Бањско Поље, кућа, двориште, путеви, канали

Прва локација која је детаљно претражена поред дворишта куће у којој је Данка последњи пут виђена јесте цело Бањско Поље – полиција је затворила село, проверавала аутомобиле који улазе и забранила прилаз дворишту.

Цело двориште куће код које је нестала Данка је испревртано, смеће однесено, кућа претресена, а и сеник. Детета ту нема. Полиција је разговарала са комшијама и свим оним који су се затекли у близини.

Али двориште куће није једино место које је претраживано.

Друга локација – оближња шума

Пошто дете ту није нађено, полиција је своје снаге преусмерила на оближњу шуму, у којој такође нема никаквих трагова.

Трећа локација – Борско језеро

Иако језеро није претражено и налази се на чак 7 километара од места Данкиног нестанка, хеликоптери су тај крај данима облетали.

Четврта локација – Брестовачка река

Брестовачка речица је на само 3 км од куће, а данас се очекује претрага тог терена. Речица је брза, па су многи сумњичави да је уопште могуће „ухватити“ било шта ту.

Пета локација – Град Бор

Полиција је била и у Бору, граду у ком је живи девојчица Данка са породицом. Живе у згради, а комшије су за Телеграф.рс рекле да они нису ту.

Шеста локација – Граница

До бугарске границе може да се стигне новим путем за 45 минута, највише сат времена. Она је много близу, тамо на лицу места је и полиција, где се пази на сваки аутомобил који је прелази.

Извор: Телеграф.рс