Свет Србија

ПРИМЕЋЕНА ДАНКА ИЛИЋ (2)! Девојчица у пратњи две Румунке уочена у овом граду?!

Нови траг о несталој Данки Илић појавио се ноћас у пола три ујутру. Како „Блиц“ сазнаје, у питању је још увек непроверена информација да је Данка Илић виђена у пратњи две румунске држављанке у Бечу.

Колико год те информације звучале невероватно, полиција је дужна да их провери јер се ниједан траг, колико год чудан био, не сме игнорисати.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако је полиција преко Интерпола пре неколико ноћи уз помоћ колега из Босне и Херцеговине проверила и Тик Ток гласине да тројица мушкараца из Босне и Херцеговине знају где је нестала Данка и да су за њу тражили 25.000 евра откупа.

Провером је установљено да та информација није тачна, а тројица ухапшених мушкараца су после провере пуштени на слободу.

Вучић о потрази за Данком и раду полиције

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић данас је на аеродрому Пуковник-пилот Миленко Павловић у Батајници навео да се појавио нови траг у потрази за Данком Илић.

– Хоћу да се захвалим полицији која даноноћно ради. Када се у пола три као ноћас појавио нови траг, они известе и мене. До пола пет су сви на својим местима. Свака им част на посвећености, колико се људи боре за један дивни живот. Сваког боговетног дана. Надам се да ће успети да расветле и тај случај – рекао је Вучић.

Прегледају се профили мајке Данке Илић

Подсетимо, поред вештачења телефона Иване, мајке нестале Данке Илић, припадници МУП-а наводно су извршили увид и у неколико њених профила на друштвеним мрежама.

Полиција је у петак са мајком двогодишње Данке Илић ишла на место где је девојчица нестала, да им покаже сваки корак и детаљ тог дана.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак око 13.45 часова, а у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Извор: Блиц