Свет

НЕМЦИ ЧАЧКАЈУ МЕЧКУ: Посланик позива на напад на владине зграде у Москви!

Украјини треба дати прилику да пребаци рат на руску територију, изјавио је заменик председника надзорног одбора немачког парламента Родерих Кизеветер.

Зграда руског Министарства одбране или зграда Руске обавештајне службе у центру Москве легитимне су мете које треба напасти, изјавио је заменик председника надзорног одбора немачког парламента Родерих Кизеветер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, Украјина треба да пребаци рат на територију Русије.

„Украјини треба дати прилику да помери рат на руску територију“, казао је Кизеветер у емисији „Ланц“ на немачкој телевизији, напомињући да је министар одбране Борис Писторијус већ позвао на то у априлу 2023. године.

Како је нагласио, потребно је напасти и руско Министарство одбране или обавештајну службу, напоменувши да је „апсолутно јасно да се не ради о цивилним циљевима и људима, већ о објашњавању руском становништву да су они агресори“.

Наиме, реакција немачког посланика долази усред најновијег дипломатског спора између Москве и Берлина, након цурења аудио-снимка на којем немачки војни официри разговарају о потенцијалном нападу на Кримски мост.

Извор: Медији