Свет

ПУТИНОВ ЧОВЕК ЗАПРЕТИО НЕМАЧКОЈ: Ако нападнете Кримски мост – ГОРЕЋЕ

И сам Владимир Путин, али и његов најближи сарадници, попут Дмитрија Медведева, зна да запрети нуклеарним и „обичним“ оружјем.

У светлу актуелне афере са високим немачким официрима који су говорили о употреби ракета Таурус, претњама се придружио и руски новинар Дмитриј Кисељов.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је у својој ТВ емисији навео четири моста у Немачкој које би Русија могла да уништи „као одговор на напад” на Кримски мост.

– Колико год западни савезници Украјине били софистицирани, њима у глави нема слике мостова у Немачкој. У тој релативно малој земљи нема мостова дугих као Кримски мост. Али и даље су довољно велики да се виде кроз ракетни нишан. Биће штета, али шта да радимо? Није их брига за наш Кримски мост, рекао је Кисељов – преноси Ослобођење.

Затим је рекао да су мостови Фемарн Соунд и Руген на северу Немачке, који повезују копно са острвима Фехмарн и Руген, железнички мост Хоенцолерн у Келну и Магдебуршки водени мост, који повезује два канала преко реке Елбе, 150 км од Берлина, су у питању.

Он је додао да је могуће истовремено напасти сва четири моста.

– Мораћемо да размотримо и друге мостове у Немачкој да бисмо добили адекватну штету у погледу дугованих метара, рекао је Кисељов.

Овакве претње из Немачке не би требало да остану без одговора, осим ако дипломатија Анален Бербок процени да је реч о неважном саговорнику.

Извор: Информер