Србија

ШОК РЕАКЦИЈА: Потез мајке мале Данке када је видела мужа како плаче ШОКИРАО комшије! (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Полицијске патроле и даље обезбеђују двориште из којег је девојчица нестала

Према најновијим сазнањима, које смо добили са лица места од комшија које живе у Бањском пољу где је пре пет дана нестала двогодишња девојчица Данка Илић, након нестанка детета, наводно је мајка девојчице викала на оца детета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мајка Ивана када је видела оца да плаче на дан када је нестала девојчица почела је да виче на њега, да му говори да престане да плаче и да је не нервира! – откривају нам комшије.

Подсетимо, данас је пети дан потраге за несталом девојчицом Данком Илић, а полицијски хеликоптери су виђени у акцији како лете изнад села Бањско поље и према Борском језеру где ће највероватније бити покренута акција потраге за дететом.

Полицијске патроле и даље обезбеђују двориште из којег је девојчица нестала. После четири дана потраге, и даље нема никаквог трага у вези са несталом девојчицом.

Претходних дана претражено је 10 квадратних километара око куће испред које је девојчица нестала, у претрази учествује више од 500 полицајаца и спасилаца и добровољци, а претражен је и канал испод куће који води до рудника.

Специјалистички тимови МУП-а претражили су тунел, подземне канале и шахтове. Оперативна истрага се наставља.

Извор: Srbija Danas