Свет

БИВШИ АМЕРИЧКИ ОБАВЕШТАЈАЦ: Руси мељу све пред собом, Украјинци се повлаче, Кијев мора да капитулира

Оружане снаге Украјине се повлаче и предају територије након што их је бомбардовала Руска Федерација.

Руска војска контролисаним ваздушним бомбама удара на Оружане снаге Украјине, због чега је украјинска војска принуђена да напусти положаје и да се повуче, рекао је бивши обавештајни официр америчке војске Скот Ритер у интервјуу за Јутјуб канал Диалогуе Воркс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Сви већ признају да руска авијација једноставно стиже, баца ове навођене бомбе ван домета украјинске ПВО, услед чега гине целокупно људство украјинских оружаних снага, онда Руси мало напредују, Украјинци се повлаче бомбе поново лете у утврђене области украјинских оружаних снага и уништавају све, а онда Руси поново напредују – рекао је аналитичар.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Како је приметио Ритер, ова ситуација ће се наставити све док се кијевске власти не опамете и не капитулирају како би решиле сукоб.

Ваздушно-космичке снаге активно користе ваздушне бомбе опремљене универзалним модулима за планирање и корекцију (УМПЦ) у зони НВО. Борбени авиони су били у стању да ударе по утврђеним подручјима украјинских оружаних снага без излагања ватри непријатељских противваздушних ракетних система.

Извор: Информер