Србија

ДА ЛИ ОВО РЕШАВА ДИЛЕМУ НЕСТАНКА МАЛЕ ДАНКЕ? Ево шта се сада вештачи

ДАНКА Илић (2) убијена је 26. марта у Бањском пољу, а као осумњичени за овај злочин ухапшени су Срђан Јанковић (50) из села Лука, Дејан Драгијевић (50), потом његов брат Далибор (40) који је преминуо и њихов отац Радослав.

Тело детета још увек није пронађено, а истрага је наложила да се вештаче трагови пронађени у аутомобилу ЈКП „Водовод“ Бор који су возили горе поменути Срђан и Дејан, а како се незванично сазнаје, на вештачењу су и предмети који су узети из куће Драгијевића у селу Злот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Осим возила, вештаче се и лопате, као и моторна тестера која је узета из куће Драгијевића – речено је.

Подсетимо, осумњичени Дејан Драгијевић (50) у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару изнео је детаље убиства детета. Међутим, он није желео да открије где је бацио Данкино тело.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

О злочину није причао Срђан Јанковић (50).

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару саслушани су и Данкини родитељи, Ивана и Милош који су, како се наводи, описали како је изгледао кобни дан када им је нестала ћерка.

Пре саслушања отац убијене Данке дао је изјаву.

– Смртна казна за њих је мало, они треба да робијају до краја живота. То су монструми, оно што проживљавамо све време је неописиво. То може да разуме само онај ко је родитељ. Полиција нам је више пута долазила, узимала разне Данкине ствари, ниста не знамо, ни за ту крв на путу, ни у колима, ни ништа. Нама није јасно зашто нису звали Хитну помоћ, засто нису помогли, него су ово урадили. То што Ивана и ја трпимо све време је страшно, зову нас разни људи, вређају, сваљују кривицу на нас. Ја сам морао да тражим да променим број, не можемо више…Када се све заврши ми цемо изаћи у медије и све ћемо рећи – рекао је он.

Извор: Телеграф