Србија

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО ГЛАВНИ ЈАВНИ ТУЖИЛАЦ: Како је умро брат осумњиченог за Данкино убиство?

Након навода појединих медија да је Далибор Драгијевић (40), који је био осумњичен да је помогао брату Дејану Драгијевићу (50) да сакрију тело убијене Данке Илић (2) из Бора, преминуо насилном смрћу, главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Зајечару рекао је за „Блиц“ да те наводе не може да потврди.

– Тужилаштво није добило записник о обдукцији Д.Д. и не можемо да потврдимо наводе које су објавили поједини медији – изјавио је за “Блиц” Миодраг Цановић, главни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Зајечару.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећамо, осумњичени Далибор Драгијевић (40) из Бора, коме је било одређено задржавање до 48 сати због сумње да је помогао Дејану Драгијевићу (50), осумњиченом за тешко убиство двогодишње Данке Илић након злочина, преминуо је 7. априла у Полицијској управи у Бору.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Далибор је умро у притвору од последица инфаркта.

Далибор Драгијевић је ухапшен 6. априла, заједно са оцем Радославом, под сумњом да је помогао брату Дејану да премести тело убијене Данке Илић.

Како смо писали, Далибор је пре смрти и признао да је помогао брату Дејану да се реши тела Данке Илић. Он је полицију водио на више локација, али ни на једној није нађено тело Данке Илић.

Изненадна смрт брата убице би могла да утиче на истрагу, пошто је био једна од три кључне особе које могу да помогну полицији у потрази за телом Данке.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ