Свет

МЕДВЕДЕВ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО НАКОН ОДЛУКЕ САД: Изнео два најгора сценарија која следе

Без обзира на 61 милијарду крвавих долара, Русија ће победити, поручио је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев након што је Представнички дом америчког Конгреса подржао нацрт закона о помоћи Украјини.

Он је рекао да је то било гласање за максимално увећање броја жртава тог рата.
„Русија ће победити, без обзира на 61 милијарду крвавих долара који ће углавном усисати незасити војно-индустријски комплекс Америке. Снага и истина су на нашој страни“, рекао је он.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Директно спонзорисање терористичке активности

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Портпорол руског Министарства спољних послова Русије Марија Захарова написала је на Телеграму да је одлука САД да издвоје помоћ за Украјину, Израел и Тајван корак ка продубљивању криза, а када је реч о Кијеву – директно спонзорисање терористичке активности.

„Војна помоћ кијевском режиму је директно спонзорисање терористичке активности, Тајвану – мешање у унутрашња питања Кине, а Израелу – директан пут ка ескалацији ситуације у региону без преседана“, рекла је Захарова, преноси Спутњик.

Представнички дом америчког Конгреса је претходно усвојио низ нацрта закона – о конфисковању руских актива, војној помоћи Кијеву од 61 милијарде долара, помоћи Израелу и савезницима у Индо-пацифичком региону.

Извор: Медији