Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАПРЕПАСТИО БАЈДЕНА: Што пре „јахач на бледом коњу“ узме…

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Што пре „јахач на бледом коњу“ узме америчког председника Џозефа Бајдена, то ће боље бити за свет, рекао је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев након Бајденове изјаве о подршци Украјини.

Медведев је на свом Телеграм каналу прекорио америчког лидера због изјаве да ће се „сукоб у Украјини завршити након што Конгрес САД изгласа додељивање нове подршке Кијеву“, оценивши његове речи као „апсолутно зло“.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Могли бисмо по стоти пут да се присетимо деменције старца и корупције његовог сина, интереса америчког војно-индустријског комплекса и утицаја дубоке државе, рата демократа и конзервативаца и клинча између држава и савезне владе САД – навео је Медведев, истичући да је суштина у томе да наставак финансирања режима у Кијеву води до продужавања сукоба.

С тим у вези, бивши руски премијер цитирао је речи из Новог завета.

– Он је рекао: ‘Убијајте се и даље. Што више људи погине, то боље. Желим што више смрти’. Заиста, ‘Погледах, и где, бледи коњ, и на њему јахач, којем је име смрт… и пакао га је пратио’. То су речи из Откровења Јовановог, Апокалипсе. Стога, што пре јахач на бледом коњу узме са собом Џозефа Бајдена, то ће боље бити за наш свет који пати – закључио је Медведев.

Извор: Медији