Русија

УЗБУНА У РУСИЈИ: Проглашена ракетна опасност

Пошто су бројне земље дозволиле Украјини да изврши нападе на руску територију западним оружјем, руско погранично подручје нашло се у још већој опасности. У сваком тренутку, украјинска војска може покренути напад на цивилне циљеве користећи стране ВБР и ракете дугог домета.

Дакле, пре само неколико минута појавила се порука о опасности од пројектила у граду Курчатов, Курска област. Ово последње је објавио на ТГ каналу гувернер региона Алексеј Смирнов.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Званичник позива грађане који се налазе на улици да хитно уђу у најближу зграду. Заузврат, онима који су код куће саветује се да се преселе у купатило, оставу или другу просторију у којој нема прозора.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

Вреди напоменути да се Курска нуклеарна електрана налази у Курчатову. Дакле, претња се вишеструко повећава.

Сигурно је да ће украјинска војска напасти нуклеарно постројење како би изазвали страшну катастрофу. Уосталом, већ смо у више наврата били сведоци напада украјинских оружаних снага на НЕ Запорожје.

Осим тога, трупе украјинске војске трпе велике губитке на фронту, а председник Зеленски трпи пораз за поразом на политичкој арени. На овом фону могу се очекивати бројне провокације украјинског руководства. Чак и онај најопаснији.

Извор: ТВ Фронт

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ