Издвајамо Спорт

НОЛЕ ЈАЧИ ОД ПРОВОКАТОРА – ПРОРАДИО СРПСКИ ИНАТ! „Ураган“ Ђоковић одувао Нишикорија, сутра је меч сезоне!

Новак Ђоковић игра феноменално, данас је „почистио“ са терена Кеија Нишикорија са 2:0 (6:1 и 6:1) и тако је обезбедио себи пласман у финале и велики дерби са Ендијем Марејом! Само 66 минута на терену!

Изгледа да је лоша форма прошлост, Новак Ђоковић то показује из меча у меч на завршном мастерс турниру у Лондону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Улива нам толико сигурности, сваки ударац му је далеко бољи него у претходна два месеца, а данас је агресивном игром „почистио“ са терена Кеија Нишикорија са 2:0, по сетовима 6:1 и 6:1.

У првом сету је Новак веома брзо повео са 4:0, да би након тога дозволио себи благо опуштање и губитак гема на свој сервис.

Ипак, са два нова везана гема Новак Ђоковић успева да добије први сет за само 36 минута на терену.

Наставио је са агресивном игром и у наставку наш најбољи тенисер. Нападао је Јапанца, прилазне лопте су му биле феноменалне, рекло би се да се Ноле баш угодно осећао на терену.

Када је повео са 3:0 чуо се и гласно радовање нашег тенисера, чисто да додатно поврати самопоуздање и да, можда, заплаши Ендија Мареја, знало се већ тада да ће Ноле бити у финалу са Британцем.

Публика је била одушевљена када је Нишикори смањио на 4:1, а Ноле је након тога наставио да руши противника сјајним ударцима са основне линије. Прву меч лопту Ноле је имао на сервис Кеија Нишикорија, успео је одмах да је искористи и да слави нову, четврту победу на овом турниру.

Дакле, Новак је у финалу завршног мастерса у Лондону, а сутра ће одмерити снаге са Ендијем Марејем у дуелу године. Победнику ће припасти, не само овај турнир, већ и прво место на АТП листи.

Напред, Ноле!

Почиње у недељу од 19 часова.

 

Извор: sportske.net