Издвајамо Србија

АНДРИЈА МАНДИЋ И ЦРНОГОРСКА ОПОЗИЦИЈА ОДУШЕВИЛИ СРБИЈУ: Ево шта су изјавили..

„Андрија Мандић, лидер опозиционог Демократског фронта и председник Нове српске демократије, тврди да ће нова црногорска влада бити без ДПС-а, да ће на једној од њених првих седница бити донета одлука којом се повлачи признање Косова, као и да ће Русија поново постати најважнији партнер Црне Горе у многим областима“, преноси „Ало!“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пет дана пред одржавање парламентарних избора у Црној Гори, Мандић поручује да је уверен да ће Мило Ђукановић после више од две деценије изгубити власт у Црној Гори.

– Народ у Црној Гори се пробудио и на недавним протестима показао је да је јединствен и да је догорело до ноката. У Црној Гори имамо ситуацију где је држава не само покрадена, већ је режим учинио све да уништи основне вредности на којима је овдашње друштво почивало, управо да би могао да реализује своје криминалне пројекте и истовремено донесе издајничке одлуке којима је Црну Гору посвађао са рођацима и комшијама. Ђукановић је за 27 година владања – господарења довео Црну Гору и њене грађане у такво стање да они, осим застрашивања, уцена и даље пљачке више немају шта да изгубе.

– Очекујем, односно надам се да ће доћи до мирне демократске смене власти – прве такве у Црној Гори. Разне прљаве игре режима су биле видљиве и у овој кампањи, ми морамо бити крајње опрезни и спречити их у намери да изазову било какве немире и дестабилизују изборни процес, у којем ће бити формирана прва демократски изабрана власт и најзад бити укинута диктатура у Црној Гори – закључује Мандић, можда и будући премијер Црне Горе.

 

Извор: Ало.рс