Русија Србија

ПУТИН ОДУШЕВЉЕН БОРАВКОМ У СРБИЈИ, ОБЈАВИО ЧАК 8 ТВИТОВА ИЗ БЕОГРАДА! Званични Твитер налог руског председника препун утисака

Руски председник Владимир Путин који је јуче посетио Србију, одушевљен је пријемом у српској престоници који му је приредио српски председник Александар Вучић са српским државним врхом, Српска православна црква, као и српски народ који је у импозантном броју дошао пред Храм Светог Саве да поздрави руског лидера

Импресије руског председника и његовог тима могу се видети и на званичној страници председника Русије на Твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Објављено је чак 8 твитова, што говори о великој пажњи и значају који је руска страна дала сусрету двојице председника.

Тако је, најпре, твитована фотографија и објављен прилог са прве званичне тачке Путинове посете Београду – полагања венаца на Споменик ослободиоцима и споменик Црвеноармејцу.

Објављена је фотографија Владимира Путина са председником Србије Александром Вучићем у Палати Србија, са опширним извештајем о разговору двојице лидера, али и о веома важним међудржавним уговорима које су потписали представници две земље.

Путинов тим задужен за његов официјени Твитер налог није могао да не твитује и не објави фотографије првог сусрета свога шефа и малог шарпланинца Паше којег је Путину јуче поклонио предсеник Србије Александар Вучић.

Са највећим уважавањем објављена је фотографија свечаног чина одликовања председника Вучића орденом Александра Невског од стране председника Путина.

На Путиновом Твитер налогу су и детаљи са пресс конференције коју су двојица председника одржала после разговора.

Путинов тим издвојио је као важан и његов сусрет и разговор са председником Републике Српске Милорадом Додиком.

Ту је и твит са фотографијом Путина и нашег прослављеног редитеља Емира Kустурице, иначе доборг пријатеља руског лидера.

За крај, објављен је и сет фотографија из Храма Светог Саве.

Извор: Informer.rs