Издвајамо Србија

Претња по безбедност премијера или разум сужњих?

Тема је најпре изгледала сувише озбиљно да би се шалило с њом, али се, видим, преметнула у озбиљну шалу која полако поприма призвук једног од оних идиотских вицева: „Куц- куц… Ко је?“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Шта „Ко је“, па Вучић, бре и оне групи девојке зване министарски кабинет, илити, канабет!

Да, мислим на овај бал под гримасама уместо маски који се данима одржава у Србији, с циљем да одржи препоручену дозу тензије, страха, панике и заинтересованости плебса за периферију живота, јер у његовом центру нема ништа до пустахије пусте!
Рекох, тема је озбиљна и зато сам чекао јер историја нас је научила две ствари: оргазми у порнићима су одглумљени и не треба олако схватати претње по безбедност државника!

Оргазми ће довека остати пуко статирање, али што се безбедности тиче то је већ клизавији терен по којем минулих дана многи клапарају ко Бамби по леду, утркујући се ко ће да додраматизује ситуацију и докаже премијеру како је спреман да прими и метак уместо њега, мада добију осип од олова и ради су да се подметну под неки опали лист или кестен, ако баш мора?!

Лично, једини пад који желим Александру Вучићу јесте онај политички, мрак и зденац заборава јер политика ове власти јесте Србију учинила курвом муштерија који осим ерекције и одвратног задаха немају ни пребијене паре у џепу, али свакако не могу да смирим над могућношћу да Србија себи дозволи још један мимоход за државником на лафету, далеко било!

Једнако као што нећу да дозволим да ме увуку у тај већ мутни вртлог панике која би ваљда требало све да нас обузме, како би обамрли сачекали шамар који следи, а следи сасвим сигурно јер овакве се представе увек изводе пред нешто што ће болети али ваља прихватити да заправо прија јер је могло и горе, по принципу: шут у препоне је благослов у односу на шут у главу!
Оружје је факат пронађено, баш као и неки отисци на њему, и верујем да за Стефановић др. проктолога Небојшу не би требало да представља никакву тајну ни чије је, ни откуд га толико?!

Па, из оних силних нерешених убистава и од оних накамарених кланова који су се, машала, намножили да не би чудило да ускоро изађу на улице у штрајк против нелојалне конкуренције: „Тебра, премијеру, ово постаје неиздрживо- можда з сваког има места под сунцем, али Србија постаје премала за поштене мафијаше, бре!“

Криминала и криминалних група је заиста толико да комотно могу да гостују код Жике у „Шареници“ и представе своја умећа, из сплет народних кола и показно резбарење кратких и дугих цеви, ко фруле двојнице…

Претпостављам да одатле потиче то силно наоружање, баш као што претпостављам да сви који треба да знају одлично знају где га још има камара и где могу да заграбе шаку земље и ископају шта им у том тренутку треба од калибра за камере и Вулиново нарицање!

Речју, сувише су се чудно и за свега неколико дана поклопиле околности да у Црној Гори имамо „терористичку“ групу која се намерила на Мила сиротог, и коју Вучић на послетку прихвата на своја нејака али свеносна плећа, учинивши за Ђукановићев останак за власти колико и ова дешавања за утемељавање Алекове позиције дубље од шипова „Београда на води“ и хистерији!

Кажем, сувише „коинцидеција“ у две деспотовине, и премало критичког мишљења које по правилу престаје да важи кад неко викне: „Државни удар“ или „Угрожавање безбедности!“

Заиста желим да сам у праву, желећи Вучићу као оцу и сину, пре свега, свако добро, али не могу да се отмем утиску да нас неко вечито закопава и откопава као скривено оружје које се најлакше да употребити против народа- народ као кртола коју неко вазда гули и љушти, па на послетку баци свињама да се наједу…

Тема јесте преозбиљна да би се спрдало с њом, и ако је угрожен живот премијера ево први се пријављујем да дежурам у жбуњу пред његовом зградом, али ко ће напокон озбиљно да се позабави безбедношћу сужњих, чувајући нас од њихових глупости?!

У жбуну пред мојој зградом, рецимо, нема ни оружја нити сумњивих ликова, али има сиротана пуког који у њему живи, молећи се за нечији остатак јела и дан без кише.

Волео бих да вајни аналитичари простудирају тај проблем и нађу везу између оранице пуне оружја, гараже крцате експлозивом и празног стомака једног старца, ако имају петљу да одступе од задате теме и Вулина који је спреман да уместо премијера прими и антибиотик, само ако Вучић кине…

Извор: Михаило Меденица, Недељник.рс