Свет

АМЕРИЧКИ ПРОРОК ЕДГАР КЕЈС: Путин ће спасти свет од Трећег светског рата!

Један од најпознатијих пророка на свету, Едгар Кејс, предвидео је да ће руски председник Путин спасити свет од Трећег светског рата. Он је своја предвиђања записао пре 80 година у серијалу „Предвиђања о светским питањима“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Тада је говорио о будућности светских финансија и светског вођства, колективној спиритуалности и важној улози Русије на светској сцени.

Кејс је предвидео да ће свет пасти у финансијску кризу и истакао да ће Русија бити мета финансијских сила које ће се организовати против човечанства након Другог светског рата.

Када су Кејса 1932. године питали о политичким и економским трендовима у Европи, он је рекао:

„Европа ће се распасти. Пре пар година је дошло до распада моћне нације, што је допринело богаћењу елите преко грбаче остаих људи. Та нација ће се поново родити и биће трн у оку за све политичке и финансијске нације у Европи и свету. Та нација се зове Русија“.

Седамдесет година након што су силе Осовине побеђене, Русија се поново родила, док се остатак света налази под притиском западног глобалистичког банкарског картела.

Овај картел предводе ММФ, Светска банка, Банка за међународне споразуме, глобална мрежа централних банака, банке резерви, развојне банке и инвестиционе банке које држе у шаци светске владе због математичке немогућности да им се исплате дугови.

САД су 2013. године покушале да нападну Сирију под очигледно лажним изговором. Путин је спречио мешање САД претећи да ће се и Русија умешати у конфликт који тада још није достигао размере које има данас.

Уз намерно уништење Украјине путем обојене револуције и дестабилизације коју је финансирао Џорџ Сорош, ММФ је покушао да освоји Украјину путем наметнутих кредита од неколико десетина милијарди долара, а Путинова Русија се умешала, не дозволивши да банкарски картели у потпуности преузму Украјину у Крим.

Највећу пажњу сада привлачи Блиски исток, а свет је на ивици рата и само светски лидери могу да спрече да до њега дође.

Кејс је 1944. године говорио о улози Русије као „наде за цео свет“:

– У Русији постоји нада за цео свет, али не у смислу комунизма или бољшевизма, већ у смислу слободе! Сви за једног и један за све! Биће потребне године да се принципи искристалишу, али Русија ће постати нада за цео свет.

Познато је да су ужасавајући догађаји у Сирији и региону последица тога што САД и Израел финансирају такозвану Исламску државу како би са власти свргнула режим Башара ал Асада у Сирији.

Иако се САД и њихови савезници тврде да они нису одговорни за настанак ИД, Путин је мирно рекао свету да Запад подржава ИД и остале плаћеничке фракције које су уништиле Сирију, усмртивши на стотине хиљада људи и покрећући избегличку кризу која тренутно притиска Европу.

Чак и пре Другог светског рата, Кејс је навео да Русија мора спиритуално да напредује до те мере да би могла да се супротстави капиталистичком Западу и одигра своју улогу „наде за цео свет“.

„Уз религијски развој Русије ће доћи и нада за свет. Тек када се појави слобода говора, престаће немири“, рекао је он.

Кејс је мислио на Русију након совјетске владавине и након распада Совјетског савеза, када ће се појавити потреба повратка света на хуманистичке вредности с циљем ослобађања од притиска ционистичких картела који се вековима боре против човечанства.

Кејс је навео да ће то спиритуално вођство потећи из Русије и да ће проистећи став који ће довести до транзиције без потребе за новим светским ратом.

Путин није светац, али се води здравим разумом. Зар није здрав разум управо оно што представља спиритуално вођство у свету који је потпуно полудео?

Аристотел је некада давно рекао да је здрав разум извор свести и да без здравог разума у друштву нема ни савести, ни морала, ни емпатије нити љубави.

Путиново деловање у Сирији апсолутно има смисла јер је он већ спречио инвазију Сирије од стране Турске, али и пореметио деловање ИД.

Да ли је Едгар Кејс на неки начин знао да ће Русија представљати здрав разум и спиритуално вођство, спречавајући Трећи светски рат који је Запад хтео да организује?

Путин се на недавном самиту обратио Америци и рекао:

„Морате се уздићи изнад бескрајне жеље за доминацијом. Морате престати да делујете из империјалистичких амбиција. Немојте тровати умове народа и говорити им да је империјална политика једини пут“.

Путин је указао на то да Америка и Запад више нису морално супериорни у свету.

Кејс је такође напоменуо да ће Америка морално пропасти јер у њој не постоји никаква слобода, иако Американци снажно верују у своју слободу.

Дакле, да ли је Едгар Кејс предвидео да ће се Путин умешати у планове Запада да заузме свет путем финансијске доминације, политичке дестабилизације и ратова?

Кејс је такође предвидео да би могао да настане Трећи светски раст, помињући ратове у Либији, Египту, Турској и Сирији, али и свуда око Персијског залива.

Било да верујемо у то да постоји нека виша сила са којом се Кејс повезао и помоћу које је сазнао горе поменуте ствари, чињеница је да су се његова пророчанства о Русији до сада обистинила.

Извор: Webtribune.rs