Издвајамо Србија

ПОЧУЧА БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАО ВУЧИЋА: Он је ментални болесник и кукавица, који ће врло брзо на сметлиште историје! (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Радомир Почуча, некадашњи телевизијски водитељ и бивши портпарол Противтерористичке јединице МУП-а Србије. Један је од српских добровољаца који је отишао у Украјину да се бори на страни Руса.
Господин Почуча је сликовито објаснио у емисији како је бранио покојне колеге , које су „Жене у црном“ прозвале да су силоватељи, манијаци а касније га на протесту војске и полиције дочека момак широких рамена којег лично познаје и каже му да је њему приступ забрањен. На питање зашто, он му одговара „ваше присуство се може окарактерисати као покушај државног удара“, на шта се окрећем око себе као да иза мене стоје тенкови и схватам то као комплимент.
Он наводи да ће се ангажовати политички али да му не пада на памет да уђе у ниједну од садашњих странака, јер ту је само олош и багра,паразити већ дуго година, још од владавине СПС-а. Њих само занимају своји интереси, јер су то трутови.
Вучић је по цео дан на телевизији, где прича бајке и уз помоћ медија и изузетну манипулацију је сасвим незаслужено дошао до места премијера, уз помоћ блубетања и лупетања а никад ништа конкретно није урадио за ову земљу, он је један ментални болесник, каже господин Почуча.
Комплетна та багра заслужује да оде на сметлиште историје, они који су били на власти а нису ништа урадили и они који су били у власти а урадили су нешто на штету свог народа а у своју корист, такви би већ требали да буду у затвору , и то је чињеница, три речи које заслужују да се појаве након смене ове власти, јер је народу дошло до дувара су ревизија, национализација и заплена, социјална правда из тога следи, јер ако нема правде, поштовања части и достојанства, значи да онај који је преузео власт нема чега да се плаши, он је лопужа, тиранин, ради шта хоће и ником не одговара, значи закон се тумачи како се коме ћефне, каже он
Неко неког прегази возећи кроз град 130 на сат а онда се купе „добри експерти“ и испадне да је девојка сама крива што је ишла на зелено по пешачком прелазу, како ето није пропустила тог дивног момка који иде са бембариним џипом кроз град, о личним картама и сукобу војске и полиције, зато што је војно обезбеђење ишло са неким папаном који је брат премијера па испадне глупост, такве ствари везе с мозгом немају, па један Карађорђе је био ухапшен због силовања девојке али тада је закон био исти за све, а нас сада праве будалама са личним картама његовог брата згрну огромне паре, капирам да воли свог брата али закон мора да важи за све једнако, наводи он.
Господин Почуча наводи да је познавао премијера Александра Вучића и да су сарађивали још за време његовог чланства у СРС, каже да се он није променио, само је показао своје право лице кроз сусрете са разним људима што овде што преко, кад је поред Путина, Меркелове или оног саксофонисте што нас је бомбардовао, он савија кичму јер иза њих је војна сила а кад се појави међу Србима, он намакне фацу и глуми величину, што показује да је карактерна гњида.
Вучић је једна врло неквалитетна особа која схвата да му се моћ урушава и да ће врло брзо испред Скупштине да се нађе 150 000 људи, јер кад надвлада празан желудац неће власти бити нимало лако, каже господин Почуча.
Он каже да је Вучић једна кукавица и наводи пример када су ишли у обилазак српских енклава на Косову, понео сам батеријску лампу која кад се отвори буде онај тејзер, један од његових блиских сарадника ме је упитао шта је то, ја му објасним и покажем, Вучић скочио два метра, као јеси ти нормалан шта то носиш, то показује какав је херој.
Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о томе како је Радомир Почуча успео да победи у борби против издајничких невладиних организација, зашто је Почуча сметао организацији „Жене у црном“, зашто Вјерица Радета сматра да је Почуча Вучићев човек, да ли је случајно што је од Војислава Шешеља отпала гомила брабоњака попут Вука Драшковића и Томислава Николића, да ли је Шешељ крив за неискоришћену и бачену енергију народа након његовог повратка из Хашког трибунала, шта може да буде позадина иза наоружања које су служе пронашле у близини Вучићеве куће у Јајинцима, како у Србији имамо државни удар и оружје без терориста и у Црној Гори терористе без оружја, како се Радомир Почуча упознао са Синђелићем и Бујићем, , али и о бројним другим занимљивим темама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Извор: Србија јавља