Издвајамо Регион

РУДАНОВА ЖЕСТОКА КАО И УВЕК: Чоколинда, ти си ОДЛЕПИЛА!

Популарна хрватска списатељица Ведрана Рудан, позната по бритком језику, прокоментарисала је скандалозни гест хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић, о којем већ три дана бруји цео регион.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То што се Колинда, која од среде има нови надимак Чоколинда, извињавала јавности јер је деци у Дубровнику уз своју слику делила и српске чоколадице и обећавала да ће се за тај гаф искупити, за Руданову је јасан знак да Колинда није при себи, али и наговештај да ће нас својим поступцима тек шокирати.

– Ја нерадо коментаришем нашу председницу јер је апсолутно сваки коментар њених поступака сувишан. Ово је само почетак онога што ћемо од ње видети и доживети, али могу претпоставити да госпођа Колинда није била при себи када се извињавала због српских чоколадица и давала све те изјаве, јер да је била, тако нешто никада не би урадила. Свако од нас обичних људи има право да понекад не буде при себи, то је у реду, али ипак, председница једне државе би требало да држи глупости под контролом – у свом препознатљивом стилу рекла је списатељица.

Ведрана Рудан је навела и да она и њена породица обожавају производе из Србије, да их конзумирају и да се не стиде да то кажу.

– Ево, ја сам била у Суботици, то је мени врло драг и посебан град. Била сам и у „чоколадионици“ и искрено да вам кажем, једва сам жива изашла колико сам се чоколада накуповала. Напросто обожавам производе „Пионира“, као и моја драга унука – искрена је она.

Извор:Ало/Јелена Ђондовић