Издвајамо Србија

БОЛНА ИСТИНА ЕВЕ РАС: Динкић ме болесну од рака избацио из болничке собе!

Ева Рас (Фото: Јутјуб)

Наша прослављена глумица Ева Рас у потресној исповести за Курир открива на какав нехуман третман је била осуђена од стране Млађана Динкића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Глумица Ева Рас (73) оптужила је некадашњу власт, конкретно Бориса Тадића, али и Млађана Динкића да су јој уништили живот и малтене је убили!

Тадићу не може да опрости што јој није дао пензију, због чега је једва преживљавала, а због Динкића су је, како тврди, избацили из болничке собе у Институту за онкологију!

Ева Рас је описала с каквим се све мукама борила док је била смештена у болници, где се лечила од канцера.

– Како пљунем крв, трчим на онкологију да ми спасу живот. Сад није тако. Поучена искуством, већ четири године не идем у болницу, па кад умрем, умрећу – рекла је Ева.

Присетила се још и какав је пакао прошла, јер су политичари жарили и палили и питали се за све по здравственим установама.

– Сећам се кад су ме сместили на онкологију. Прво сам била у соби сама, а онда су ме пребацили у собу с неким женама. На крају сам завршила на пољском кревету у ходнику јер су Динкић и његови политичари телефонирали! Кажу мени у болници: „Морамо, Ево, ако не учинимо како кажу, не можемо да окречимо.“ Увек је тако било, ако се болнице не повинују политичарима, они им ускрате донацију. Нека их. Тадић ми је откинуо главу узевши ми старачку пензију, а не националну, јер нисам ја тако важна – препричава глумица и открива шта јој је ублажило бол.

– Нису лекари криви. Доктор Чикарић ме је излечио својим црним хумором. Смех је лековит кад сте на прагу смрти. Сећам се кад сам хтела да путујем у Рио. Каже мени доктор: „Иди, Ево, слободно, па не мораш да умреш у Београду.“ Отишла сам певајући. То ме лечи. Многи ми на друштвеним мрежама замерају што сам још жива. Кажу, има рак. Нека их – речи су глумице.

Тадић и Динкић до закључења броја нису одговорили на питања Курира.

Огорчена
ЛЕЧЕЊЕ САМО ПРЕКО ВЕЗЕ

Ева Рас је кивна на политичаре јер тврди да само уз њихову везу људи у Србији могу да се лече.- Ово је земља политичара, који ургирају само за своје пријатеље и родбину. Кад они покрену везе, лекари су приморани да им изађу у сусрет, а ми обични људи завршимо у ходницима. Мада, мени је било свеједно где лежим – искрена је била наша позната глумица.

Извор:Курир.рс/М.Цукић – С.Ђурић