Издвајамо Србија

ОВО ЈЕ ПРАВИ РАЗЛОГ ДОЛАСКА ТРАМПОВЕ ЋЕРКЕ У БЕОГРАД: Српски доктор ЛЕЧИ мезимицу НАЈМОЋНИЈЕГ ЧОВЕКА на планети

Кћерка председника САД Тифани Трамп имала је заказан преглед код доктора интегративне медицине, Момира Дуњића, са којим је разговарала о свом здравственом стању и добила савете како да га поправи.

Откада је Тифани приватним летом у петак увече слетела на аеродром Никола Тесла у Београду, сви су се питали који је разлог њене посете Србији.

Трампова кћерка је у Београд дошла, између осталог, како би се видела са докторима који се баве интегративном медицином.

Овај вид лечења, који је још у развоју на нашим просторима, представља спој најбољег из научне медицине и клинички доказаних метода комплементарних и традиционалних грана медицине.

Тифани је урађен детаљан преглед и дати су јој савети како да побољша начин живота кроз исхрану и физичку активност.

Како се подаци о пацијентима строго чувају, а овде је још у питању кћерка председника САД, нико не зна да ли Тифани има одређени здравствени проблем или је ишла превентивно, каже извор близак људима који су упућени у кретање младе Трампове.

– Не знам ко вам је то рекао. Не бих желео да причам о томе – кратко је рекао Момир Дуњић који није демантовао да је Тифани Трамп била његов пацијент.

 

Извор: Тањуг

loading...
Loading...