Свет

Како режими Северне Кореје и Обаме користе исте технике контроле ума над својим грађанима – ВИДЕО

Мајк Адамс, писац и новинар на Натурал Неwс, је објавио нови видео који детаљно описује како америчка владина пропаганда под Обамом користи тактику за контролу ума која се користи у Северној Кореји, радикалној левичарској диктатури укорењеној у култно обожавање свог лидера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Барак Обама је једноставно много љубазније извео исту друштвену контролишућу тиранију коју користи Ким Џонг Ун.

Ангела Меркел је на много начина примењивала исту тактику дезинформација и језичку друштвену контролу, намерно лажући народ Немачке како би их контролисала док се земља систематски уништава како би се умирили глобалистички интереси.

Као што је Мајк Адамс такође навео у видеу, већина Американаца би били послушни обожаваоци Ким Џонг Уна да су одрасли у Северној Кореји.

Већина појединаца у западном друштву данас погрешно верује да су независни мислиоци, али то је само зато што су индоктринирани под системом контроле ума која је веома добра у претварању да се заснива на “слободи.“

Погледајте и сами целокупан видео. (Овај видео је снимљен пре изборне победе Трампа 8. новембра, што пружа бар неки трачак наде за то да ће глобалистички план бити успорен.)

 Погледајте видео:

https://youtu.be/JHfPJph3VpQ

Извор: Webtribune.rs