Издвајамо Србија

КОНАЧНО! СРБИЈА ЋЕ САЗНАТИ ИМЕ УБИЦЕ НАКОН 9 МЕСЕЦИ: Са 95% сигурности се зна ко је убио Јелену Марјановић?! (ФОТО)

Фото: Јутјуб

Тужилаштво би ове недеље требало да размотри нове доказе прикупљене у истрази убиства певачице Јелене Крсмановић и одлучи да ли су они довољни да би био издат налог за хапшење осумњиченог за злочин који више од девет месеци потреса целу Србију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се незванично сазнаје, полиција је дошла до нових исказа и других доказа који терете човека кога инспектори већ месецима сумњиче као убицу. Извори Информера из полиције и тужилаштва јуче нису хтели да кажу који су и какви ти докази, али су казали да сада са великом сигурношћу знају ко је убица.

Инспектор који је био лично укључен у ову истрагу, каже да се са 95 одсто сигурности зна ко је злочинац.

– Што се нас у полицији тиче, ми имамо готово решен случај! Знамо ко је убица, а не хапсимо га још зато што материјални докази које имамо до сада нису били довољно уврељиви за тужиоце. Пред сам крај 2016. године у другој половини децембра дошли смо до још више доказа који још више терете осумњиченог – рекао је извор Информера.

– Ниједна конкретна информација о осумњиченом не сме да исцури у јавност, јер би то могло да угрози истрагу на којој више од девет месеци раде најбољи српски инспектори – рекао је саговорник.

Он је додао да је осумњичени под сталним надзором, да не зна да је осумњичен, али у случају да неко сазна и покуша да побегне био би заустављен на граници и моментално ухапшен.

-Последња ствар која нам треба је да њен убица побегне из Србије – рекао је извор.

Подсећамо, певачица Гранд продукције Јелена Крсмановић Маркановић брутално је убијена 2. априла прошле године у Борчи и за њеним убицом се и даље трага.

 

Извор: Информер/srbijadanas.com