Издвајамо Свет

NWO У ШОКУ, ПУТИН УДАРА ГДЕ НАЈВИШЕ БОЛИ: Нудили му да буде један од владара света а ЦАР РЕШИО ДА ИХ УНИШТИ!

Када би имали избор између Обаме и Путина, Републиканци би пре одабрали руског снагатора, откривају резултати нове анкете.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Анкета потиче са анкетне интернет странице “YоуГов” за економију, и приказује однос снага ова два водећа лидера света. Путинов добар рејтинг међу гласачима за Трампа се подигао за 35 посто а Обамин позитиван рејтинг међу Републиканцима је, пак, само 8 одсто.

Путин се такође, по британским анкетама, великом брзином попео на листе популарности широм света, што доказује да је његова одлучност да уништи нови светски поредак почела да звучи разумно људима широм планете.

“YоуГов” је испитао људе широм 30 различитих земаља и председник Путин се најбрже издигао на листи од 3000 личности света, након што је проглашен за шестог човека на свету, којем се диве.

То је јединствен прозор ка подељеним вредностима човечанства у 2016-ој.

Путин, џудо ентузијаста који диже 230кг из бенча, удара нови светски поредак тамо где највише боли, надигравајући Илуминате. Уплашио их је, те су они појачали пропаганду напумпавањем редовних медија застрашујућим причама и неистинама у покушају да заслепе масе о томе шта се заиста догађа у свету.

Ова међународна анкета показује да су се људи широм света почели будити и сада подржавају Путина приликом његових акција.

Не би било изненађујуће, да медији већински ускоро покушају да убеде јавност да нам следи нешто заиста узнемирујуће. Када су панамски документи процурели у јавност, медији су окривили Путина да је некако хаковао демократију у САД-у. Никада до сад није нови светски поредак имао толико моћи над западњачким медијима. Истовремено, НСП се још није сусрео са толико жустрим и опасним противником као што је Владимир Путин.

Оваква ситуација се не може наставити, нешто мора да се деси.

Путин је одолео искушењима и одлучио је да прати свој разум. Обећали су му истакнуту улогу у свету тајних владара планете, али је он препознао њихову игру и заклео се да ће их уништити.

Путинов цео живот, од оронуле стамбене зграде пуне пацова у којој је провео детињство, до његовог смиреног и одлучног председничког манира, био је демонстрација његових решења и одлучности да уради оно што мора зарад интереса његових људи.

Карте су подељење, његови људи су сад свет.

 

Извор: Wебтрибуне.рс