Издвајамо Свет

ОТКРИВЕНА ПРЕВАРА ВЕКА: 25 милиона “духова” гласало за Хилари на председничким изборима…

Студија објављена од стране НПР (Натионал Публиц Радио) открива да је више од 25 милиона гласова за Хилари Клинтон било потпуно лажно, што значи да је демократски кандидат у ствари изгубио опште изборе са великом разликом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Студија Пеw Центер-а, тврди да од укупног броја оних који су гласали за Хилари Клинтон, треба узети у обзир мртве и лажне бираче који износе преко 25 милиона “регистрованих бирача.“

Према извештајима, илегални имигранти у комбинацији са мртвим бирачима објашњавају зашто је Хилари освојила опште изборе у односу на Трампа током овогодишње председничке трке.

“Извештај Пеw Центер-а наводи да су више од 1,8 милиона мртвих људи тренутно регистровани као гласачи, а 24 милиона регистрација су или неважеће или нетачне“, известио је НПР што је иронично с обзиром на то како НПР контролишу демократе.

А многи мртви, регистровани бирачи некако настављају да гласају за Демократе из гроба, најскорије у Филаделфији, Пенсилванији и Колораду.

Такође је важно напоменути да се  америчко становништво повећало од 2012. године, што значи да је вероватно више мртвих и неважећих гласача него раније.

“Пеw студија” је утврдила да је скоро 3 милиона нових гласача регистровано за гласање у више од једне државе.

Установљено је, када се нови становник региструје за гласање у држави, званичници се обично никада не труде да кажу претходној држави о промени боравка бирача, што може довести до одређених манипулација у бирачком телу.

Под имиграционим програмом Обамине администрације, илегални имигранти су од имиграционих званичника рутински добијали аутобуске карте за путовање у друге државе, тако да је теоретски било могуће да се они илегално региструју у једној држави, а затим се региструју за гласања у другој држави након што их њихов аутобус одбаци.

Клинтонова је освојила већину од 163 најмногољуднијих земаља у САД које чине више од половине укупних гласова на изборима, укључујући и густе урбане средине у Њујорку и Калифорнији, а ипак је изгубила на изборима, што открива недостатак ентузијазма који су бирачи имали за њу, у односу на Трампа – и да су демократе више зависиле од илегалних гласова.

Међутим, општи избори су корисни као барометар за крађу на изборима, јер су најмногољудније земље такође и најподложније изборном ометању од стране илегалних, неважећих и мртвих бирача.

 

Извор: Wебтрибуне.рс